Finn trygghet i skyen

Serit utvikler skreddersydde sky- og samhandlingsløsninger for bedrifter og offentlige virksomheter over hele landet.

Stadig flere medarbeidere jobber mobilt, med bruk av eget datautstyr. Dette setter IT-avdelinger under press for å sikre utstyr og data. Behovet for å utveksle data og dokumenter med kunder og samarbeidspartnere kan være med på å øke kaoset ytterligere.

Serits sky- og samhandlingstjenester har som mål å forenkle IT-hverdagen til din.  Våre løsninger knytter sammen de  ansatte og gir dem muligheten til å jobbe mer produktivt og fleksibelt.  Ved å redusere unødvendig arbeid og kostnader, frigjøres verdifull tid, og de ansatte kan fokusere på det som er viktig for bedriften.

Epost Hosting

Få Epost, kalender og kontakter tilgjengelig på PC, telefon, nettbrett og via alle nettlesere. Løsningen leveres fra Microsoft nettsky, og den er beskyttet mot skadelig programvare og søppelpost.

Sikker Fildeling

Få tilgang til en egen portal tilpasset dine behov, last opp, del og hent filer på en enkel og sikker måte. Sikker Fildeling gir deg der epost kommer til kort, med kryptert overføring og muligheten til å dele større filer.

Online Skrivebord

Flytt driften av servere og klienter til skyen, la oss ta over den daglige driften. Med Online Skrivebord trenger du ikke lenger å tenke på vedlikehold av servere og sikring av nettverk. Online Skrivebord frigjør, få tilgang hvor som helst om med mange typer enheter, også nettbrett og mobile enheter.

Roar Christoffersen

Daglig Leder / Salg
+47 909 77 886

Tomas Kirkegaard

IT-Konsulent / Drift
+47 907 40 353