Hvorfor Serit E-post 365?

Få Epost, kalender og kontakter tilgjengelig på PC, telefon, nettbrett og via alle nettlesere. Løsningen leveres fra Microsoft nettsky, og den er beskyttet mot skadelig programvare og søppelpost.

Sikker og pålitelig

Du får kontinuerlig oppdatering av sikring mot skadelig programvare og søppelpost. Løsningen håndterer flere hundre millioner e-post over hele verden daglig, og den  oppdateres raskt for å takle nye trusler. Du får funksjoner for å hindre tap av data og at brukerne ved en feiltakelse sender sensitiv informasjon til uautoriserte personer. Du kan enkelt administrere e-post fra hvilken som helst nettleser.

Beskytt dataene dine i nettskyen

Beskytt dataene ved å plassere dem i nettskyen i geografisk spredte datasentre med kontinuerlig sikkerhetskopiering.  Du får robuste funksjoner for gjenoppretting av data og et team av sikkerhetseksperter som overvåker E-post­ løsningen hele døgnet. All e-post lagres i Europa.

Brukersupport

Med Serit Epost 365 får du tilpasset administrasjon og en serviceavtale som garanterer 99,99 % oppetid, slik at du kan bruke mer tid på egen kjernevirksomhet. Serit tar ansvar for at overgangen til en skybasert e-post­løsning går smertefritt. Brukersupport kan inkluderes i Serit Epost 365 om bedriften ønsker det. La vår supportavdeling løse problemer og spørsmål de ansatte har i forbindelse med bruken av e-post.

Tomas Kirkegaard

IT-Konsulent / Drift
+47 907 40 353

Mats Mostue

IT-Konsulent
+47 992 69 392