IT-sikkerhet er ikke lenger en opsjon

Om du har kundedata lagret i  nettverket ditt, har du et ansvar overfor kundene dine for at informasjonen forblir intern og ikke misbrukes av ondsinnende hackere. Oppdaterte sikkerhetsløsninger er blitt et «må-ha» for bedrifter i alle størrelser. 

I Serit tar vi sikkerhet på alvor og kan tilby bedriften en tilpasset løsning som sikrer nettverket  mot datainntrengning og tap av viktig informasjon. Uansett om du trenger ny løsning for brannmur, anti-malware, kryptering, patch managment, autorisering, backup eller sikring av mobile enheter, har vi gode løsninger for både mindre og større bedrifter.

Virtuell sikkerhet

Er du en av de som valgt å virtualisere deler eller store deler av nettverket ditt, men fortsatt kjører tradisjonelle sikkerhetsløsninger? Vi har spesialisert oss på sikkerhet i virtuelle miljøer og tilbyr produkter som er gunstige både fra et sikkerhets-, pris- og ytelseperspektiv.

Trend Micro Deep Security gir deg omfattende, tilpasningsdyktig og svært effektiv agentløs og agentbasert beskyttelse, inkludert beskyttelse mot skadelig programvare, registrering og forebygging av inntrengning, brannmur, nettapplikasjonsbeskyttelse, integritetsovervåking og loggkontroll.

Systemovervåkning

Pro-aktiv handling gir bedriften en tryggere hverdag. Ved å overvåke system, servere og infrastruktur kan vi på et tidlig tidspunkt oppdage feil eller kommende problemer. På den måten kan man unngå mye feil, frustrasjon og tap av verdifull arbeidstid.

Vi leverer systemovervåkning som en tjeneste for deg og bedriften din hvor vi overvåker helse og tilstand til utvalgte enheter, både virtuelle og fysiske enheter. Ved å ha systemovervåkning av kopimaskiner og multifunksjonsskrivere kan vi også være raske med å levere og opprettholde nivået på tonere, og gi rask service ved feil.

Systemovervåkning er en pro-aktiv beskyttelse for bedriften.

Borger Strand

Seniorkonsulent
+47 934 55 911

Tomas Kirkegaard

IT-Konsulent / Drift
+47 907 40 353