Framtidens økonomisystem er her

Visma.net er et skybasert økonomisystem som tilfredsstiller ekspertbrukernes krav når det gjelder hurtighet og funksjonalitet. Systemet er en komplett og moderne forretningsløsning i nettskyen, som dekker både økonomistyring, utbetalinger, fakturering og CRM. Med Visma.net kan du jobbe med regnskap på egen PC via internett, hente ut forretningsrapporter på nettbrett, eller godkjenne utlegg via mobil-app. Du har kort og godt alt tilgjengelig – overalt.

«Med Visma.net blir arbeidsdagen mer effektiv»

Om sky løsning er ett for langt steg for din bedrift er vi heldige med vår samarbeidspartner. Visma har nemlig markedets mest komplette tradisjonelle økonomi løsninger. Det er svært få som ikke har noen kjennskap til flaggskipa Visma Business og Visma Global. Samtidig har Visma også en lønnsmodul som sømløst lar seg integrere med begge de overnevnte løsningene.

Det er også ett viktig poeng å få med at Visma.net lar seg plukke fra hverandre i moduler som hver for seg kan brukes sammen med de tradisjonelle ERP systemene. Dette åpner dørene for å ta små steg ut i fremtiden og effektivisere bedriften ett ledd av gangen.

Noen grunner til at du bør velge Visma.net

  • En komplett løsning
  • Enkelt å komme i gang, oppgradere og nedgradere
  • Samme pålogging for alle løsninger
  • Du kan begrense tilgangen til hver enkelt medarbeider
  • Enkle løsninger og apper gjør at mange oppgaver kan utføres raskt og enkelt
  • Visma er en seriøs og erfaren aktør

Ta gjerne kontakt med oss i dag hvis du ønsker å vite mer om framtidens økonomisystem.

Trykk her for å se mere om priser og tjenester.

Olav Andreassen

Produktrådgiver
+47 992 23 188

Sverre Aamaas

IT-Konsulent
+47 915 77 714